Montaj Sisteme Tehnice de Securitate

Sisteme de Detectie si Alarmare la Efractie

Sistemele de detectie si alarmare la efractie (sistemele de alarmare sau sisteme anti-efractie) sunt esentiale in paza si protectia obiectivelor (rezidentiale, spatii de birouri, magazine etc). Aceste sisteme sunt reprezentate de un set de dispozitive interconectate, având ca scop protecţia unui obiectiv împotriva intrușilor și totodată notificarea proprietarului sau/și dispeceratului de monitorizare de orice acces neautorizat în zonele protejate.

SECURITY CONSULTING va ofera solutii fiabile, profesionale, adaptate nevoilor specifice. Pentru ca bunurile dumneavoastra sa fie in siguranta, noi vom avea in vedere ca sistemele de alarmare instalate:

• sa aiba o reactie sigura si rapida;

• sa nu prezinte alarme false;

• sa nu poata fi evitate sau anihilate prin diverse metode (radiatii electromagnetice, non-reglaj al sensibilitatii);

• sa poata fi extinse in cazul aparitiei unor cerinte suplimentare.

„Cel care este prudent şi aşteaptă un inamic imprudent va fi victorios.”Sun Tzu – „Arta războiului”

Sistemele de detectie si alarmare la fum / incendiu

Sistemele de avertizare la incendiu sunt o necesitate, nu un moft

Pericolul de incendiu este omniprezent, pagubele materiale generate fiind directe si pe termen lung, insa cel mai important aspect ramane cel legat de protejarea vietii. Daca din punct de vedere material riscul unui incendiu pare pentru anumite persoane mai usor de asumat, consecintele pierderii de vieti omenesti obliga la o abordare serioasa a acestui risc. Tocmai de aceea se impun masuri de prevenire a incendiului prin montarea unui sistem sigur si eficient de detectie si avertizare a inceputului de incendiu.

Sisteme de Televiziune cu Circuit Inchis TVCI (Sisteme de supraveghere video)

Sistemele de supraveghere video au rolul de a documenta evenimentele produse într-o anumita zona, 24 ore din 24. Putem spune că bunurile, marfa si activitatea in compania dumneavoastra, sunt monitorizate video, cu posibilitatea inregistrarii de imagini pe suport magnetic sau digital, avand astfel posibilitatea cautarii dupa data si ora, vizualizarii cu incetinitorul sau cu viteza marita a inregistrarilor.

SECURITY CONSULTING va pune la dispozitie personal calificat pentru a instala si intretine sisteme de supraveghere video.

De asemenea, pentru sistemele de supraveghere video deja instalate, specialistii nostrii pot identifica punctele slabe sau eventualele disfunctionalitati tehnice.

Prin partenerii nostri, va punem la dispozitie o gama larga de camere de supraveghere, CCTV, camere IP, camere de interior sau exterior, etc.

Toate caracteristicile echipamentelor vor fi atent alese de specialistii nostri, de la sensibilitatea si rezolutia camerelor, modul de vizualizare si pana la modul de stocare si arhivare al imaginilor si integrare cu sistemele complementare, astfel incat investitia dumneavoastra sa aiba maxima eficienta in limita bugetului alocat.

Pentru oferte de pret si informatii suplimentare, trimiteti solicitarea dumneavoastra pe e-mail office@security-consulting sau la telefon 0725.005.314