Consultanta in Management de Securitate

Înţelegem rolul pe care îl are securitatea în cadrul strategiei de dezvoltare a companiei dumneavoastră şi lucrăm împreună pentru a găsi cele mai bune modalităţi de protectie pentru reduce sau chiar neutraliza complet amenintarile si vulnerabilitatile existente la nivelul companiei dumneavoastra.

Clienţii noştrii reprezinta prioritatea numarul 1, iar multumirea lor este cartea noastra de vizita. Dorim să vă dezvoltaţi şi să creşteţi performanţa companiei dumneavoastră in cele mai sigure conditii. Avem şi mijloacele necesare pentru a vă ajuta în acest sens.

Consultanta oferita de SECURITY CONSULTING are ca scop optimizarea serviciilor de paza si protectie a unui obiectiv.

Serviciile de consultanta oferite de SECURITY CONSULTING sunt:

1. Organizarea si administrarea securitatii, audit de securitate;

2. Securitate fizica cu personal specializat si/sau sisteme tehnice de securitate;

3. Securitate de personal, avizari de proceduri;

4. Securitate in relatie cu parteneri, furnizori, beneficiari;

5. Protectia documentelor (atat in format fizic cat si electronic);

6. Securitate informatica;

7. Protectia datelor cu caracter personal.

„Cel ce luptă pentru victorie numai cu sabia nu este un general bun.”Sun Tzu – „Arta războiului”

Beneficiati de consultanta in domeniul securitatii, pentru:

• Identificarea riscurillor de securitate la care este supus obiectivul dumeavoastra si despre solutiile de securitate care sunt disponibile pentru neutralizarea acestor riscuri si vulnerabilitati;

• Configurarea unui set de masuri de securitate adaptat fiecarui tip de obiectiv;

• Oferirea unor solutii complete de securitate.

• Realizarea unui audit periodic de securitate, pentru eficientizarea masurilor de securitate existente, ca urmare a modificarilor legislative aparute sau a normelor in domeniu.

• Verificarea si evaluarea elementelor constitutive ale sistemelor tehnice de securitate deja existente, precum și remedierea eventualelor disfuncționalități tehnice identificate (repararea/înlocuirea eventualelor echipamente nefuncționale).

• Identificarea riscurilor si vulnerabilitatilor si realizarea unor rapoarte detaliate despre posibilele brese in securitate, insotite de recomandari si solutii concrete de reducere/neutralizare a acestor riscuri.

• sprijinul în vederea obţinerii şi/sau actualizării dispoziţiilor de securitate prevăzute de normele legislative naţionale şi internaţionale în domeniile de referinta.

Pentru oferte de pret si informatii suplimentare, trimiteti solicitarea dumneavoastra pe e-mail office@security-consulting sau la telefon 0725.005.314