Despre Noi

Despre noi

SECURITY CONSULTING reprezinta un grup de societati specializate in activitati de consultanta, protectie, paza, monitorizare, interventie, securitate IT&C, detectivi particulari, montaj, service si mentenanta sisteme tehnice de securitate etc., toate aceste servicii avand menirea de a veni in sprijinul dumneavoastra.

Studiile efectuate in domeniu securitatii si protectiei fizice, au arătat că peste 80 % din evenimentele produse sunt consecinta lipsei implementarii unor masuri minimale de protectie.

Există companii care percep riscul producerii unor evenimente de securitate (jaf, atac, furt, vandalism, sabotaj etc.), dar care consideră că domeniul de activitate nu este atât de important încât să necesite cheltuieli in vederea protectiei şi adopta conceptul: „nu mi-se poate intampla tocmai mie!” sau „nu sunt atat de important pe piata!!” sau „daca nu sa intamplat nimic pana acum...!!”.

Acest tip de management este periculos pentru companie, deoarece, sub iluzia creşterii profitului si diminuând cheltuielile pe linia securităţii, se poate ajunge producerea unor evenimente care sa genereze prejudicii foarte mari pentru societatea in cauza.

„Împotriva celor ce sunt experţi în arta de a ataca, un inamic nu ştie unde să se apere; contra experţilor apărării, inamicul nu ştie unde să atace. ”Sun Tzu – „Arta războiului”

De asemenea, există manageri care cosideră că ei cunosc totul, că sunt indestructibili, că nu există cineva sau ceva care să-i doboare. Aceasta este o formă de management inconştientă, dusă adesea până în culmile prostiei care, inevitabil (mai devreme sau mai târziu) conduce la sinucidere, atât la figurat cât şi la propriu, în unele cazuri.

De aceea putem spune ca CEI MAI VULNERABILI SUNT ACEIA CARE SE CONSIDERĂ PUTERNICI.

Ca si concluzie, putem spune ca SECURITY CONSULTING vine in sprijinul dumneavoastra asigurandu-va protectia familiei, domiciliului si afacerii.

Pentru oferte de pret si informatii suplimentare, trimiteti solicitarea dumneavoastra pe e-mail office@security-consulting sau la telefon 0725.005.314