Detectivi Particulari

Cine este Detectivul Particular?

Conform Wikipedia, Detectivul Particular "este o persoană care poate fi angajată de alte persoane sau companii pentru a conduce investigații particulare."

În România, activitățile detectivilor particulari de desfășoară în condițiile legii 329/2003.

Legea prevede că, fără să aducă atingere dreptului la viață intimă, familială și privată sau altor drepturi și libertăți fundamentale, detectivii particulari desfășoară activități specifice de investigare, care pot fi legate de:

• conduita și moralitatea publică a unei persoane;

• date privind solvabilitatea ori seriozitatea unei persoane fizice sau juridice, potențială parteneră într-o afacere;

• persoanele dispărute de la domiciliu;

• bunurile care fac obiectul unor litigii de natură civilă sau penală înstrăinate în scopul prejudicierii intereselor unei părți în proces

• asigurarea protecției împotriva scurgerii unor informații din sfera vieții private sau a activității operatorilor economici care doresc să păstreze confidențialitatea acestora;

• alte investigații, care nu contravin cu legislația în vigoare.

„Înţeleptul care se înfurie încetează să fie înţelept.”Sun Tzu – „Arta războiului”

Servicii oferite de catre partenerii SECURITY CONSULTING:

- SUPRAVEGHERE OPERATIVA (Filaj – Contrafilaj) - Supravegherea de persoane in sensul urmaririi acestora cu scopul verificarii conduitei si moralitatii publice, identificarii persoanelor cu care acestea intra in contact, identificarii adreselor vizitate ori cu scopul strangerii altor informatii.

- INVESTIGATII (Persoane – Acte – Bunuri) - Investigatii privind persoane fizice sau juridice, acte, bunuri sau situatii de fapt. Colectarea si analiza informatiilor se fac prin mijloace specifice activitatii precum identificarea surselor, obtinerea si cercetarea actelor ori interogarea persoanelor.

- DETECTARE MICROFOANE (Protectie interceptari) - Detectarea si inlaturarea mijloacelor tehnice de interceptare ilegala precum microfoane ascunse si alte aparaturi. Consultanta in vederea prevenirii interceptarilor comunicatiilor cu microfoane sau mijloace tehnice de interceptare.

- OPERATIUNI SUB ACOPERIRE (Familie – Angajati – Parteneri) - Efectuarea de operatiuni sub acoperire in favoarea clientului nostru cu scopul aflarii de informatii, obtinerii unor acte sau date, probarii situatiilor de fapt ori determinarii unei persoane sau a unui grup de persoane sa ia anumite decizii.

- SUPRAVEGHERE PRIN GPS (Flote Auto) - Supravegherea prin GPS a vehiculelor personale sau flotelor auto cu scopul eficientizarii lor (prevenirea furtului de combustibil, cresterea productivitatii angajatilor) sau identificarii in caz de furt. Rapoarte online detaliate si suport telefonic.

- IT (Protectia datelor) - Audit de securitate a retelelor informatice office si computerelor personale, securizarea acestora si training / consultanta in vederea prevenirii interceptarilor comunicatiilor prin internet ori scurgerilor de informatii esentiale.

Pentru oferte de pret si informatii suplimentare, trimiteti solicitarea dumneavoastra pe e-mail office@security-consulting sau la telefon 0725.005.314